Prvé školenie CLAYART - veľký úspech!

30.05.2012 08:28

Výroba umelých kvetov s japonskou polymérovou hmotou CLAYCRAFT(R) by DECO

S touto jedinečnou hmotou, ktorá je zároveň horúcou NOVINKOU na našom kontinente, nás oboznámila skúsená česká lektorka Lucie Faltýnková, ktorá náš Ateliér poctila svojou návštevou až z Prahy. Tento "zázrak" z Japonska je starý už takmer 30 rokov. Povolenie na distribúciu v Európe však majiteľka patentu udelila až v decembri minulého roka.

Ateliér Éxupéry patrí k priekopníkom tejto mimoriadne zaujímavej kreatívnej techniky, ktorá nás oslnila svojou tvárnosťou, hebkosťou, tvárnosťou a tiež možnosťou namiešať si neobmedzené spektrum farebných odtieňov a za pomoci vlastných rúk a predstavivosti relatívne jednoducho vytvarovať kvety a kvietky na nerozoznanie od tých skutočných, ktoré vytvorila príroda alebo popustiť uzdu svojej fantázii a vytvoriť kvety podľa vlastnej predstavy.

Sme presvedčení, že táto technika, ktorá sa môže stať obľúbenou zábavou a relaxom po namáhavom pracovnom dni, si nájde priaznivcov aj v našich radoch.

Pre inšpiráciu si pozrite  fotografie z prvého školenia  v našom ateliéri a tiež základné informácie o hmote CLAYCRAFT(R) by DECO...

Prihláste sa naše kurzy!!!

Tešíme sa aj na Vás!!!

Váš tím Ateliéru Éxupéry